Aanmelden deelnemers en vrijwilligers

AANMELDEN DEELNEMERS
Het aanmelden van kinderen voor de KinderVakantieWeek gebeurt op de inschrijfdagen op 18 en 20 mei, of tijdens de aangegeven inschrijfperiode. Vooraf vul je het inschrijfformulier op de website in. Daarna ontvang je een bevestigingsmail, deze print je en neem je mee als je komt betalen. Na de sluiting van de inschrijfperiode is het niet meer mogelijk om kinderen in te schrijven voor de KinderVakantieWeek. Het is ook niet mogelijk om kinderen aan te melden via deze website. De KinderVakantieWeek is bedoeld voor kinderen uit Heeswijk – Dinther – Loosbroek, die op de basisschool zitten.
Heb je vragen over het aanmelden, vul dan snel hieronder het formulier in en we mailen je terug!

AANMELDEN VRIJWILLIGERS
Mocht je mee willen helpen tijdens de KinderVakantieWeek, dan ben je van harte welkom. Vul het onderstaande formulier in en we mailen je terug!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)