Inschrijven Kindervakantieweek 2019

Hieronder vind je verschillende inschrijfformulieren om je aan te melden voor de KVW.
De KinderVakantieWeek is van 12 t/m 16 augustus 2019.
Deze aanmelding is pas compleet wanneer er betaald is op een van de inschrijfdagen.

De kosten per kind om mee te doen bedragen €18,50. Naast het aanmelden als deelnemer, kun je je hier uiteraard ook aanmelden als vrijwilliger of maatschappelijke stagiaire.

Om je goed in te schrijven neem je de volgende stappen:
1. Vul het juiste inschrijfformulier in (vergeet je niet op te geven als vrijwilliger).
2. Controleer de bevestigingsmail en print deze. Neem deze mee bij betaling.
3. Kom naar de inschrijfdag om te betalen. Wij vinden het fijn als je bij ons pint.
4. Na betaling ontvang je alle informatie over de KVW en is je inschrijving compleet!

De inschrijfdagen zijn op:
-donderdag 23 mei van 19.00 tot 21.00 uur bij het Willibrordcentrum in Heeswijk.
-zaterdag 25 mei van 9.30 tot 11.30 uur bij Kerkzicht in Loosbroek en van 13.30 tot 16.00 uur bij het Willibrordcentrum in Heeswijk.

Succes met invullen en we zien je graag op de inschrijfdag!

De inschrijftermijn van de KVW loopt tot 8 juni. Na 25 mei 16.00 uur wordt voor een aanmelding per kind €25,00 gevraagd. Na 8 juni kan er niet meer ingeschreven worden.

Velden met een * zijn verplicht.
-Bij het inschrijven als vrijwilliger gaat u automatisch akkoord met onze gedragscode.
Om de leukste momenten van de KVW nooit te vergeten, worden er tijdens de week foto’s gemaakt door de organisatie. Deze kunnen bijvoorbeeld gepubliceerd worden op onze website en social media-pagina’s.

(wij proberen hier rekening mee te houden)

Bij medicatiegebruik of bijzonderheden, vragen wij u het medisch protocol in te vullen en mee te nemen naar de inschrijving.

Loosbroek: OB=groep 1-2-3 | MB=groep 4-5-6 | BB=groep 7-8

Welkom bij de vernieuwde inschrijving voor de Kindervakantieweek.
De KinderVakantieWeek vindt plaats van 12 t/m 16 augustus 2019.

De eerste inschrijftermijn is al verstreken, waardoor u niet meer in staat bent te komen betalen op het reguliere moment. Om de inschrijving goed in orde te maken moeten de onderstaande stappen worden uitgevoerd.

1. Controleer deze bevestigingsmail en print deze.
2. Stop de bevestigingsmail inclusief €25,00 per deelnemer in een envelop.
3. Bezorg deze envelop op onderstaand adres. Doe dit UITERLIJK 8 juni 2019. Na ontvangst, ontvangt u per mail een informatieboekje. Mocht er iemand thuis zijn, dan krijgt u het informatieboekje direct mee.

Stichting RANJA
Arjan Wellens
Pandhof 7
5473 DM Heeswijk – Dinther

Velden met een * zijn verplicht.

(wij proberen hier rekening mee te houden)

Dit formulier is alleen voor als je geen deelnemende kinderen hebt! Heeswijk-DintherLoosbroek
Vrijdag

Voor middelbare scholieren bestaat de mogelijkheid om tijdens de KinderVakantieWeek de Maatschappelijke Stage te voltooien. Indien je hiervoor belangstelling hebt, vul dan in deze kolom je gegevens in: