Middenbouw HDL 2019

Hallo ruimtereizigers van de Middenbouw!

Leuk dat jullie dit jaar mee met ons mee gaan naar de ruimte! Deze week staat in het teken van ruimtereizigers en planeten. Samen met alle ruimtereizigers gaan we proberen zoveel mogelijk punten te sparen om uiteindelijk de beste groep van de Middenbouw te worden!

Op maandag gaan we beginnen met een supermooie en grote hut te bouwen. Ook krijgt iedereen een kompas die je mag versieren, waardoor iedereen kan zien van wie welke hut is.

Op dinsdag beginnen we in alle vroegte met een speurtocht. ’s Middags gaan we verder met het bouwen van de hut, ook is er de mogelijkheid om de hut te verven en versieren! Als jullie thuis nog oude doeken of leuke versierspullen hebben voor de hutten neem die dan mee.

Op woensdag trekken we de bossen in voor een superspannend bosspel. Het is slim om een lange broek en dichte schoenen aan te doen, omdat er pikkers en beestjes in de bossen zijn. ’s Middags komt de brandweer, neem je zwemspullen en een handdoek mee!

Op donderdag gaan we spelletjes doen op het voetbalveld van WHV, dus doe sportieve kleren aan. Bij mooi weer zijn er ook waterspelletjes, een extra setje kleren kan geen kwaad. Vanuit Heeswijk gaan we hier op de fiets naar toe, denk dus ook aan je fiets!

Vrijdag is helaas alweer de laatste dag van de week. Helaas breken we dan ook in Heeswijk de hutten af, maar deze geweldige week sluiten we natuurlijk spetterend af met een toffe spelenkermis samen met Loosbroek op het terrein in Heeswijk.