Stichting Ranja daagt je uit!

Het Oranjecomité en Stichting Ranja hebben opnieuw de handen ineengeslagen en zetten op het Oranjeplein dit jaar drie grote attracties neer voor de kinderen vanaf 10 jaar! We weten zeker dat we met deze attracties ook volwassenen uit zullen dagen, dus blijf niet zitten op de bank, en kom maar op als je durft!

Stichting Ranja zorgt samen met het Oranjecomité en door steun van Stichting Pallet voor drie spectaculaire uitdagingen voor jong en oud. Dit jaar staat er een klimwand van wel 10 meter hoog, kun je je evenwicht testen op een draailadder van wel 5 meter hoog. En alsof dat nog niet genoeg is dagen we je uit op een rodeo-surfplank.

Durf jij deze uitdaging aan? Koop dus een spelenkaart bij de tent, en daag jezelf uit!
Spelenkaarten kosten €2,50 per stuk en kunnen op het plein gekocht worden.

Dat gaat vlot!